Van stress naar verlichting 

ZiYou Qigong Een manier van bewegen, voelen en denken als EEN-heid. ❤️🙌🏼✨

Toen ik vroeger naar de vechtfilms keek, was ik zeer onder de indruk van de focus en controle van de vechtkunstenaars. Ze waren bewust van ieder moment op iedere plek van ieder stukje van hun lichaam en de omgeving. Hoe mooi is dat! Wat een Bewuste Energetische Aandacht!!!

De laatste 35 jaar heb ik van alles en nog wat gedaan om dit ook te kunnen. Een carrière in de vechtkunst is het niet geworden, omdat ik veel te vaak geblesseerd was. Ik dacht het te vinden in de psychologie, de kracht van het brein. Ik raakte in de stress en kreeg de rust via de massage. Tot de dag van vandaag ontvang en geef ik deze nog graag, maar merk dat ik gelukkig wordt, als ik in de ochtend mezelf wakker maak via de meest aangename bewegingen die ik van te voren niet had kunnen bedenken. De slaap die in mezelf ontwaakt.

Gelukkig geef ik hierin les en vertel ik mijn ervaringen, laat ik zien hoe ik dat doe en hoe ik denk dat het goed werkt voor de anderen. Iedere dag geef ik les hoe evenwicht functioneert en laat het ervaren. Begeleid ik mensen tot diepe ontspanning terwijl ze staan en bewegen waardoor spieren, pezen, bloed en alles wat er nodig is versoepelen. Laat mensen onderzoeken hoe de gedachten, gevoelens en lichaam met elkaar samen werken, elkaar nodig hebben. 

Het is nu niet dat ik een vechtkunstenaar ben, maar ik wil graag een levenskunstenaar zijn. Ik voeg nu mijn ervaringen in de Psychologie, massage en acupunctuur samen met de structuur van Zhineng Qigong.

Mocht je mee willen doen, mee willen kijken hoe ik kijk en dat je jouw kijk deelt, nodig ik je uit voor een bijeenkomst. Om jouw vermogen tot EEN-heid verder te ontwikkelen.


O ja! 🙌🏼


In de Chinese geneeskunde kun je maar op één manier ziek worden ... en dat is niet meer je eigen pad lopen.

Het betekent zoiets dat je niet meer als een Eenheid leeft, maar dat de gedachten niet meer overeenkomen met de gevoelens en/of gedrag. Dat is het moment dat er een stagnatie, blokkade of conflict ontstaat. Als je ;lichaam voelt om als om naar buiten willen spelen, je gedachten dat verbied en je gevoel tussen beiden staat. Dan wordt het lastig.  De zin "Doe wat je zegt en zeg wat je doet" levert rust op in de actie en actie in de rust.


Goed, zou je nu graag hier meer beweging in willen ervaren, 


1. Algemene groep van de maandag (7:45-9) en donderdag (9-10:15)
2. Opneem/loslaatgroep van de dinsdag (9-10:15)
3. Versterking lichaam van de woendag (16:30-17:45)
4. Emoties vanuit de organen van de vrijdag (9-10:15)

Live op de Overboslaan 15 of via de Zoom.

Meld je aan via de telefoon (Whatsapp) of via de e-mail die hiernaast staat -->


Hoe dan ook, wens ik je alle goeds!

En mocht je nu willen zien hoe ik dat doe, bewegen als een EENheid, kun je sneakpreview op Youtube bekijken: 


Voor veel meer informatie: www.ZiYouQigong.nl